2012. január 26., csütörtök

Kihagytam valakit...

Pedig még csak január van...
Itt visszacsatolnék az az első bejegyzésemre... amit nem véletlen kellett kitalálnom magamnak. Jól haladunk, a családi beosztással, és jut is idő  mindenre.
Na, de az történt, hogy bár még csak január vége van a családba - kicsit tágabb értelembe - már túl vagyunk 2 születésnapon/névnapon. Amibőől az egyiket ELFELEJTETTEM :(  Kellemetlen, és bár tudom, hogy mindenkinek ezer dolga van azt gondolom, ha már jelzés értékkel sem figyelünk oda egymásra, akkor azt már megette a fene...
Szuper szülinapi emlékeztetőket találtam, megosztom most Veletek is, hátha más is járt már így és szeretné megelőzni a következőt...

Hát lássuk a megmentőket!Ezek nagyjából egy séma alapján készültek. Az egyszerűségükben rejlik a nagyságuk. Kreatív boltban lehet kapni ilyen falapot, és egyéb kiegészítőket. Azt hiszem nincs határ az elkészítésében...Ez is édes megoldás, itt színes papírral,- gombbal,- vagy  gombra kötött kis masnival kelezheted magadnak a dátumot. A hónap felirata tépőzáras, cserélhető.

Ami mégis az én szívemhez közel áll ez az egyszerű de nagyszerű ötlet, amit biztosan megcsinálok

a teljes tutorial angolul: itt

Ha mégsem tudsz ezek közül választani, vagy nem tudod elkészíteni, írd be előre a naptáradba a jeles eseményeket, hogy ne felejtkezz meg senkiről, semmiről :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése